Колишнього депутата Сєвєродонецької міської ради Володимира Живаго засудили до 15 років позбавлення волі за знущання над неповнолітніми. Про це розповіли у виданні "ZaxidMedia"

Повідомляється, що Володимир Живаго довгий час полював на неповнолітніх дівчаток і схиляв їх до дій інтимного характеру.

У 2012 році його затримали, однак відпустили під підписку про невиїзд. Жеваго скористався цим і втік у Київ, де переховувався цілих п'ять років.

Колишнього депутата оголосили в міжнародний розшук, проте не могли виявити, оскільки він жив у столиці під особистістю загиблого в РФ брата.

Володимир Жеваго з братом, фото: ZaxidMedia

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Злочинця затримали в 2017 році, оскільки він потрапив у поле зору співробітників Департаменту захисту економіки Нацполиции по іншій справі.

У справі Жеваго фігурують 6 дівчаток, віком від 6 до 14 років, яких він силою і маніпуляціями змушував надавати йому послуги інтимного характеру. Він вправно ламав психіку дітей, знав, коли треба їх пожаліти, а коли потрібно погрожувати. Крім того Жеваго споював дівчаток алкоголем і давав їм гроші.

Також нелюд привозив дівчаток в заміський будинок з якого складно було втекти, оскільки він знаходився далеко. До того ж, коли Жеваго відлучався, він завжди спускав з ланцюга свою вівчарку, яка заважала дітям вийти з дому.

Суд над Володимиром Жеваго тривав кілька років. За свої злочини колишній депутат отримав 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.uа" підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного львів'янина хочуть "відмазати"

Також, "Знай.uа" писав, що в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.