Маленькій українці необхідна допомога в боротьбі зі страшною пухлиною мозку. Про це розповіли на сторінці "Благодійна громадська організація Україна Майбутнього" в соцмережі Facebook.

11-річна Настя довгий час відчувала себе погано. В процесі обстеження медики зробили їй МРТ і виявили пухлину в мозку.

"Зараз дівчинка знаходиться в дитячій обласній лікарні міста Красний Лиман, де її терміново прооперували. У дитини відмовляли ноги, почалися галюцинації, були постійні головні болі, такі, що дівчинка кричить криком, лікарі знімали цей стан медикаментозно, дитина заговорюється, у неї була щоденна блювота", - розповіли рідні Насті.

Повідомлення благодійної організації, скріншот: Facebook

Мама дівчинки пенсіонерка, а батько працює вантажником. Сім'я не була готова до таких фінансових витрат. Для лікування дівчинки вони влізли в борги, крім того їм трохи допомогли небайдужі люди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Однак це ще не кінець, адже Насті належить пройти довгу реабілітацію. У даний момент батьки чекають результати обстеження пухлини, яку видалили дівчинці під час операції.

Сім'я дівчинки практично повністю виснажена і рідні не знають, де можуть дістати кошти на порятунок Насті. У зв'язку з цим вони змушені звернутися з проханням про допомогу до небайдужих людей.

11-РІЧНА НАСТЯ ПОТРЕБУЄ ЖЕРТОВНОЇ ДОПОМОГИ #ти_не_один #ВартоЖити Допомога Дітям У дитини виявили пухлину в...

Geplaatst door Благодійна громадська організація Україна Майбутнього op Maandag 29 juni 2020

Нагадаємо, раніше маленька українка і дочка ветерана АТО потребує термінової допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа" дворічна українка з Волині чекає допомоги у боротьбі з небезпечною хворобою.

Також, "Знай.uа" писав, що сім'я хворої на рак крові дитини залишилася без даху над головою.