У лікарні Івано-Франківська доставили невідомого чоловіка без свідомості. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 27 червня у поліцію надійшло повідомлення, що швидка допомога доставила в обласну лікарню чоловіка без свідомості.

"Сьогодні, 27 червня, в поліцію надійшло повідомлення від чергового лікаря ОКЛ про те, що близько 11 години до них каретою швидкої допомоги доставили невідомого чоловіка без свідомості." - сказано в повідомленні.

Медики обстежили стан чоловіка. В результаті обстеження з'ясувалося, що він не отримував ніяких тілесних ушкоджень.

Після цього чоловіка без свідомості поклали в реанімацію. Ніяких документів, що дозволяють пізнати особистість він при собі не мав.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У зв'язку з цим поліцейські звернулися до всіх, хто володіє інформацією про особу чоловіка.

"Всіх, хто може допомогти встановити особу чоловіка, просимо негайно звернутися в Івано-Франківський відділ поліції по телефону: 0 (68) 667 13 17 або "102"" - сказано в повідомленні.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Через деякий час в повідомленні змінили знімок зниклого чоловіка. На ньому повідомили про те, що його особа була встановлена.

"встановлено Особу чоловіка! Дякуємо за допомогу", - написали поліцейські.

Обставини при яких чоловік виявився без документів в лікарні і його особистість не були вказані.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, раніше поліцейські Тернополя повернули зниклу дитину мамі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом розшукують дівчинку в блакитних кросівках.

Також "Знай.uа" писав, що під Харковом пропав кароокий чоловік.