На Франківщині безвісти зникла 64-річна жінка. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що мешканка села Пнів Надвірнянського району, Чернаджук Орисія Іванівна, 1955 року народження, пішла в ліс по ягоди і досі не повернулася.

"Жінка 22 червня 2020 року пішла з дому в ліс по ягоди та по теперішній час місце її перебування невідоме." - сказано в повідомленні.

У зв'язку з цим зниклу прикарпатку було оголошено в розшук.

У поліції зазначили ряд прикмет, за якими жінку можна впізнати:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зріст — близько 165 сантиметрів.

Колір волосся — світле.

Статура — плотна.

Жінка була одягнена у темно-синю куртку, джинсові штани і гумові чоботи. З собою взяла рюкзак і відро червоного кольору.

Правоохоронці звернулися до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження жінки або може надати допомогу в її виявленні, з проханням повідомити про це в Надвірнянське відділення поліції за номерами: 097-511-36-02, на спецлінію "102" або 097-803-61-03 (родичі розшукуваної).

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Також до повідомлення додали знімок розшукуваної Чернаджук Орисії Іванівни, з допомогою якого можна впізнати жінку.

Чернаджук Орисія Іванівна, фото поліція Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, раніше під Києвом зник хлопець в гумових капцях.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом красуня зникла в чорній футболці.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом розшукують сивого чоловіка.