На Франківщині робітники лабораторного центру проводять дезінфекцію в колодязях. Про це розповів директор лабораторного центру, головний санітарний лікар Івано-Франківської області Руслан Савчук, на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники Івано-Франківського лабораторного центру провели обстеження підтоплених колодязів і інших джерел питної води.

"Працівники філій ДУ”Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України” після проведеного обстеження джерел водопостачання та повного відкачування води (силами ДСНС та ін)" - написав Руслан Савчук.

Після цього співробітники лабораторії почали проводити дезінфекцію джерел води, а також взяли проби для проведення аналізів.

"З підтоплених колодязів проводять їх дезінфекцію з подальшим відбором проб води для проведення мікробіологічного і санітарно-хімічного дослідження в наших лабораторіях." - додав глава лабораторного центру.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Повідомлення Руслана Савчука, скріншот: Facebook

До повідомлення Савчук додав кілька фото, на яких можна побачити, як співробітники лабораторного центру в білих халатах, масках і рукавичках проводять огляд колодязів і беруть проби води на аналіз.

Співробітники лабораторного центру беруть аналізи води на Прикарпатті, фото: Facebook Руслан Савчук

Нагадаємо, раніше кровожерливі паразити атакували Тернопільщину

Як повідомляв портал "Знай.uа" Covid-19 продовжує господарювати в Україні

Також, "Знай.uа" писав, що львів'янка подала в суд через китайського вірусу