У Франківську поліцейські прийшли на допомогу хлопцеві, який забув документи на ЗНО. Про це повідомила користувачка соцмережі Facebook Ярина Румежак.

Жінка розповіла, що 25 червня її дочка пішла здавати ЗНО з математики і в цей час трапилася незвичайна історія.

Один хлопець забув взяти з собою документи, а до початку тестування залишалося не так багато часу. Однак хлопцю на допомогу прийшов черговий поліцейський, який викликав патрульний автомобіль.

Поліцейські посадили хлопця в авто і з мигалками поїхали по документи. Завдяки їх діям хлопець встиг до початку тестування і з міг здати ЗНО.

"Хороших людей, які роблять добрі вчинки багато, головне їх помічати." - підкреслила жінка в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Повідомлення Ярини Румежак, скріншот: Facebook

До публікації вона додала фото з героями дня. На знімку можна побачити двох поліцейських — чоловіка і жінку, а також дівчину, яка сфотографувалася з ними.

Фото з поліцейськими, Ярина Румежак: Facebook

Користувачі мережі не могли пройти повз такої новини і висловили свою думку в коментарях.

В цілому, більшість позитивно сприйняла вчинок поліцейських, проте знайшлися і ті, хто присоромив батьків хлопчика за безвідповідальність.

"Справжній поліцейський, вірніше добра душею людина!", "Велика подяка Людині! Це міг бути доленосний випадок у житті хлопця. Так приємно, що є такі добрі Люди.", "Побільше б таких поліцейських, але таких мало!", "Поліцейському - оплески, а батькам - ВЕЛИЧЕЗНИЙ МІНУС, ввечері потрібно документи скласти. Це ж вже не вчителі відповідають, а ви, шановні батьки!" - написали підписники в коментарях.

Коментар до повідомлення Ярини Румежак, скріншот: Facebook

Коментар до повідомлення Ярини Румежак, скріншот: Facebook

Коментар до повідомлення Ярини Румежак, скріншот: Facebook

Коментар до повідомлення Ярини Румежак, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше Кабмін призначив виконуючого обов'язки міністра освіти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні розпочалося ЗНО.

Також, "Знай.uа" писав, що школярі влаштували страйк через ЗНО.