Співробітники ДСНС доставили медикам вагітну жінку з затопленого району Прикарпаття. Про це розповіли на порталі МВС України.

Повідомляється, що 24 червня, гелікоптер H-225 Super Puma, який надали в розпорядження ДСНС Івано-Франківської області, забрав вагітну жінку з урочища Роги і доставив її в село Ільці Верховинського району.

Породіллю негайно доправили у безпечне місце та передали співробітникам швидкої допомоги.

"Дуже вдячна службі порятунку, рятувальникам, прикордонникам, які також мене вивезли на таку велику гору. Дуже дякую", - сказала врятована породілля.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До публікації додали відео, на якому можна побачити момент прибуття жінки на гелікоптері.

Вона подякувала всім, хто брав участь в її порятунку, після чого її посадили в карету швидкої допомоги і відвезли.

Варто зазначити, що також гелікоптер доставив продукти харчування в урочище Роги Верховинського району. Через зруйновані дороги доставка гуманітарної допомоги можлива лише повітряним шляхом.

"Рятувальники, поліцейські і гвардійці безперервно надають допомогу населенню в гірських регіонах, де найбільше завдано шкоди." - сказано в повідомленні

В даний момент повені продовжують руйнувати інфраструктуру регіону. Крім автомобільних доріг також заблоковані і залізничні шляхи.

Доставка гуманітарної допомоги на Прикарпатті, фото: Facebook ДСНС Івано-Франківської області

Нагадаємо, раніше в Яремче під жінкою з дитиною обвалився асфальт.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Калущині річка затопила житлові будинки.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський завалить Прикарпатті Гуманітарною допомогою