На Франківщині автомобіль з людьми впав у бурхливу річку. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

22 червня о 00:12 в обласне управління ДСНС надійшло повідомлення, що в річці Білий Черемош поблизу села Яблуниця Верховинського району був помічений легковий автомобіль.

За словами місцевих жителів були чутні крики про допомогу.

За попередньою інформацією, автомобіль рухався по місцевій дорозі зі сторони річки Гринява. У селі Яблуниця він з'їхав з дороги і потрапив у річку Білий Черемош.

00:15 на місце події вирушила група рятувальників служби ДСНС в кількості 5 чоловік та 1 одиниця техніки.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

00:32 до них були направлені співробітники Верховинського ПРВ в кількості 7 осіб і однієї одиниці техніки.

По прибуттю рятувальники встановили, що автомобіль частково проглядався у воді на відстані від берега близько 15 метрів. За зовнішніми ознаками, постраждалих не було виявлено.

02:14 на місце події були направлені співробітники водолазно-рятувального відділення в кількості 7 осіб, з яких 4 водолаза. У їх розпорядженні знаходиться 2 одиниці техніки і один човен.

За станом на 03:00 рятувальники розпочали проведення обстеження прибережної зони річки Білий Черемош.

На даний момент постраждалі досі не виявлені.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі "шумахер" врізався в Газель.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві водій врізався в зупинку і прикинувся пасажиром.

Також "Знай.uа" писав, що у Харкові п'яна дама протаранила автівку з вагітною жінкою.