Франківчани продовжують порушувати заборону на купання на міському озері. Про це розповіли в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що 18 червня співробітники водолазно-рятувальної станції здійснили 6 рейдів з допомогою моторного човна і зафіксували кілька порушників, з якими провели бесіду.

"Під час рейдів не допущено до купання в небезпечних місцях 3 громадян. З ними проведені профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об'єктах. Після зауваження рятувальників громадяни залишили небезпечні місця." - сказано в повідомленні.

Крім цього рятувальники зробили зауваження ще 4 людям, які порушували заборону на купання у водоймі.

Франківчани не реагували на рятувальників, тому вони повідомили про порушників в КП "Муніципальна інспекція "Добродій"".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Співробітники інспекції забрали порушників з небезпечного місця.

"Зафіксовано порушення Правил охорони життя людей на водних об'єктах 4 громадянами, які купалися в забороненому місці (басейн на міському озері, глибина 3-4 метри). На зауваження рятувальників покинути небезпечне місце не реагували." - додали в повідомленні управління.

З порушниками були проведені профілактичні бесіди щодо необхідності дотримуватись Правил охорони життя людей на водних об'єктах.

Нагадаємо, раніше в одному з озер Києва знайшли страшну заразу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Запоріжжям чоловік пірнув у річку і зник назавжди.

Також "Знай.uа" писав, що кияни наплювали на заборони і відкрили пляжний сезон.