На Франківщині жінка тримала пса цілу ніч прив'язаним у воді. Про це повідомив користувач Facebook, місцевий житель Володимир Зиліщук.

Він розповів, що в місті Белехов по вулиці Січових Стрільців місцева мешканка знущається над собакою і не забирає його з вулиці не дивлячись на повінь.

Чоловік зробив зауваження за таке поводження з твариною, проте жінка звинуватила у всьому міську раду.

“На моє запитання, чому вона так чинить з твариною відповідь: винна міська рада тому що не прочистили фосу” - написав Володимир Зиліщук.

Після діалогу з господинею собаки він вирішив викликати поліцію. Чоловік впевнений, що жінку необхідно покарати за таке поводження з твариною.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

“Людина не в адекваті я викликав поліцію прошу всіх розповсюдьте у всіх групах, може хтось має номер зоологів, цю людину треба покарати за суворістю закону ”, - додав Володимир Зиліщук.

Повідомлення Володимира Зиліщука: Facebook

До повідомлення чоловік додав кілька відео, на яких можна помітити, як бідний пес перебувае у дворі, який повністю затопило водою.

Geplaatst door Володя Заліщук op Dinsdag 16 juni 2020

Секретар обласної поліції Максимчак Христина повідомила, що дзвінок про подію надійшов вранці 17 червня. Коли правоохоронці прибули на місце, собака була у воді.

Про це розповіли у виданні "Суспільне".

"Господиня тварини сказала, що вода піднялася вночі. З жінкою проведена профілактична бесіда. Будемо тримати ситуацію на контролі” - прокоментувала ситуацію Максимчак Христина.

Прикарпатець звернувся в поліцію, щоб врятувати собаку

Цілу ніч прив'язаним у воді провів собака у Болехові на Івано-Франківщині. Відео у Facebook опублікував місцевий житель Володимир Заліщук. Чоловік викликав поліцію. За словами речниці обласної поліції Христини Максимчак, з власницею провели профілактичну бесіду. Більше дивіться тут: https://suspilne.media/41573-cilu-nic-u-vodi-prikarpatec-zvernuvsa-v-policiu-sob-vratuvati-sobaku/

Geplaatst door Суспільне Карпати op Woensdag 17 juni 2020

Нагадаємо, раніше у Харкові гицель викинув кошеня з п'ятого поверху.

Як повідомляв портал "Знай.uа" за Дніпром гицель розстріляв собаку.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві невідомі труять безпритульних тварин.