Винуватці ДТП у Хмельницькому, яке забрало життя маленької дівчинки досі не покарані. Про це розповіли на порталі "vsim.ua”.

Трагедія сталася 19 жовтня 2019 року. 11-річна Софія Чорнобай поверталась з прогулянки до мами і стала жертвою зіткнення мотоцикла BMW і автомобіля Mercedes.

Мотоцикл їхав на досить великій швидкості влетів в автомобіль, який, за свідченнями свідків, мав намір проскочити на світлофорі. Від зіткнення мотоцикл відкинуло прямо в дівчинку, яка мирно стояла на тротуарі.

Медики боролися за життя дівчинки 6 годин, однак нічого не змогли вдіяти.

Один з винуватців ДТП Абдулазіз Токур покинув країну і знаходиться в міжнародному розшуку. Інший, водій мотоцикла, Владико Сергій, був затриманий правоохоронцями і над ним іде суд .

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Засідання суду, фото: vsim.ua

Винуватці ДТП досі не покарані і мама загиблої дівчинки вважає, що справу спеціально затягують.

"Справу затягують і намагаються виправдати винних у смерті дитини. Адвокат мотоцикліста Владико Сергія хотів взяти відвід судді, щоб затягнути час. Однак суддю залишили. 3 червня не прийшов на судове засідання і йому хотіли змінити запобіжний захід з нічного арешту на утримання під вартою(тому що він нібито пошкодив ногу). Проте не змінили. Інший винуватець ДТП (Абдулазіз Токур) в міжнародному розшуку” - розповіла мама дівчинки Наталія Чорнобай.

Засідання суду, фото: vsim.ua

Багато свідків стверджують, що в ДТП винні обидва водія. При цьому, рідні дівчинки просили максимальну міру покарання для мотоцикліста, над яким йде суд.

Наталія Чорнобай розповіла, що Сергій Владико не розкаявся у скоєному, не вибачився і не запропонував допомоги, коли дівчинка була ще жива.

"Ви через свою безвідповідальність забрали її життя. Ви сам батько двох дітей. А забрали життя моєї дитини. І, якщо Вас звільнять, Ви те ж саме зробите завтра. Я свою дитину з дитинства вчила, що треба переходити тільки на “зелений”. Скажіть, як було вберегти дитину? Як уберегти дітей від таких, як Ви?" - звернулася Наталія до Сергія в залі суду.

Нагадаємо, раніше дочка Єфремова заговорила про співучасників ДТП.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Львівщині автомобіль врізався у відбійник.

Також "Знай.uа" писав, що у львів'янина стався інфаркт за кермом.