Прикарпатець, який вбив пенсіонерку заради 50 грн і спалив її будинок, отримав 9 років тюрми.

Про це повідомляє інформаційний портал Версії.

Так, стало відомо, що калуський міськрайонний суд виніс вирок обвинуваченому в умисному вбивстві жінки та підпалі будинку жертви.

Відомо, що 23 грудня 2019 року у селі Загір’я Тлумацького району згорів будинок. У ході розслідування правоохоронці з'ясували, що підпалив його 55-річний чоловік, щоб приховати сліди вбивства 87-річної власниці.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


Як з'ясувалося згодом, чоловік прийшов до будинку жінки, щоб позичити 50 гривень на пиво та хліб. Через відмову між ними стався конфлікт. Розлючений відмовою чоловік пішов додому по сокиру, повернувся і кілька разів вдарив жінку сокирою по голові. Щоб замести сліди він підпалив будинок разом з жінкою.

Вогонь знищив житловий будинок та пошкодив літню кухню. Збитки від пожежі оцінено у 137 239 гривень.

Допитаний у суді обвинувачений визнав провину. Просив суворо його не карати. Донька потерпілої наполягала на суворому покаранні для вбивці. Суд визнав чоловіка винним та призначив йому 9 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Знай писав, що на тернопільщині чоловік бігав з сокирою за односельцями.

Знай повідомляв, що вагітна жінка потрапила під колеса автомобіля.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Таїланді знайшли тіло зниклої журналістки з Тернополя.