Пірси міського озера Івано-Франківська отримають систему освітлення. Про це розповіли на платформі цивільного контролю державних тендерів "DoZorro".

Повідомляється, що Департамент житлової, комунальної політики і благоустрою Івано-Франківської міської ради оголосив тендер на проект освітлення в місті.

У повідомленні зазначено, що освітлення планують встановити на головній сцені міста, центральному майданчику, пірсах 1, 2 і 3, а також біля човнової станції.

Вартість проекту складе 2 мільйони 446 тисяч 682 гривні, а джерелом фінансування вказаний місцевий бюджет.

Варто зазначити, що в січні 2020 року, глава Департаменту ЖКГ Михайло Смущак розповів, що для закінчення ремонту на міському озері необхідно витратити суму в 30 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Залишилося доробити центральний пірс, малі пірси, озеленити територію, облаштувати станцію човнів, поставити лавки, урни", - зазначив чиновник в рамках звіту про роботу підприємства.

Крім того Михайло Смущак додав, що за минулий рік поблизу міського озера вдалося побудувати велосипедну доріжку, розмістити пішохідну зону, встановити освітлення, станцію моржів та скейт-парк.

Варто зазначити, що не так давно комунальні служби провели очисні роботи на озері Івано-Франківська в рамках яких дістали з водойми близько 100 кілограм сміття.

Крім цього жителям міста заборонили купатися у водоймі через високий рівень води.

Нагадаємо, раніше у центрі столиці знайшли озеро незвичайної форми.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві зникла велика зона для відпочинку.

Також "Знай.uа" писав, що кияни засмітили Оболонську набережну після карантину.