У Франківську запустять нові маршрути громадського транспорту. Про це розповів голова міста Руслан Марцінків під час щоденного брифінгу, який він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За словами Марцінківа нові маршрути почнуть працювати вже 15 червня. Ці маршрути будуть проходити через кілька мікрорайонів.

"Ними зможуть скористатися жителі мікрорайону Хоткевича, зможе скористатися мікрорайон Петлюри, крім того, до вулиці Петллюры тепер з двох сторін можна буде виїхати-доїхати, частково мікрорайон БАМ, де буде можливість комунальним транспортом доїхати до вокзалу….. і крім того, мікрорайон Пришивці отримає можливість доїхати до вокзалу і до ринку" - сказав Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з відео-брифінгу: Facebook Руслан Марцінків

Також він додав, що транспорт з'явиться в селі Хриплин, а також в селі Черниив.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Мер заявив, що в даний момент міська влада думає над системою нових, більш зручних маршрутів, які запрацюють в кінці цього року.

"Управителем усіх маршрутів буде КП "Електроавтотранс". Ми працюємо над тим, щоб збільшити потік якісного громадського транспорту. Крім того, завтра-після завтра буде велика презентація електронного квитка. Розповімо чому всім буде вигідно мати електронний квиток" - додав глава Франківська.

Також, за словами мера, були опрацьовані питання забезпечення комунальним транспортом населених пунктів, які ходять в ОТГ: Колодіївка, Узина, Добровляни і Підпечари, щоб люди відчули, що з входженням в ОТГ їм стало краще.

Оперативно про стан справ || 9.06.2020 16:00

Geplaatst door Руслан Марцінків op Dinsdag 9 juni 2020

Нагадаємо, раніше Садовий звернувся до Шмыгаля з проханням послабити карантин у Львові.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кличко знесе хрущовки в Києві.

Також "Знай.uа" писав, що Кернес витратить 7 мільйонів на "розумну" клумбу.