У Франківську затримали африканця, який порушував громадський порядок. Про це розповіли на сторінці міграційної служби Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 26-річний уродженець республіки Зімбабве, в стані алкогольного сп'яніння, чіплявся до перехожих посеред ночі і був затриманий правоохоронцями.

"Уродженець африканського континенту під дією української горілки вчасно не заснув, зате посеред ночі нав'язливо шукав собі приятелів для продовження банкету. Сусіди цього не зрозуміли, а поліцейські відреагували оперативно." - сказано в повідомленні державної міграційної служби.

Після затримання і встановлення особистості порушника поліцейські з'ясували, що він перебуває в Україні нелегально.

"Як встановлено, деякий час хлопець навчався у вузі в Тернополі, але за невиконання навчального плану був відрахований і ще в 2018 році повинен покинути територію України. Тепер питання його виїзду під контролем міграційної служби." - додали в міграційній службі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

При цьому співробітники служби зазначили, що хлопця відправлять додому не скоро, оскільки через пандемію не відновлено рейси міжнародного авіасполучення.

Варто зазначити, що в цьому році на території Івано-Франківської області було затримано 37 незаконних мігрантів. Для 9 з них було введено заборону на в'їзд в країна на деякий час через правопорушень.

Повідомлення Міграційної служби Івано-Франківська: Facebook

Нагадаємо, раніше у Харкові засікли квартирних злодіїв.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві чоловік не дочекався електрички і безслідно зник..

Також "Знай.uа" писав, що мешканці Львова штурмують фітнес-центри не дивлячись на заборону.