В Таїланді знайшли тіло української журналістки Ольги Фролової. Про це повідомив її чоловік Дмитро Фролов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Чоловік зізнався, що до останнього не хотів вірити в такий варіант розвитку подій, однак факти говорили не на його користь.

"Мені дуже хотілося, щоб я помилявся. Але коли дістали її сумку і речі, сумнівів практично не залишилося. На тілі вже не помітні були татуювання і обличчя невпізнанне. Вона пролежала там довго. Але речі, одяг та інші деталі свідчили що це Оля" - написав Дмитро.

Він розповів, що раніше подав заяву про її зникнення в поліцію, проте тоді правоохоронці за тиждень пошуків лише пробили її ім'я в базах даних.

Дмитро зізнався, що причини втечі Ольги будуть переслідувати до кінця життя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Розслідування про причини смерті тільки почалося, але знаючи її поведінку останні кілька років, медичний діагноз і знаки які вона подала коли йшла... Вона зібралася. Попрощалася. І пішла. Про причини я буду думати всю решту свого життя." - написав чоловік загиблої.

Вчера нашли тело Я до последнего в своих поисках не хотел рассматривать такой вариант. Хотя было много предпосылок...

Geplaatst door Dimas Frolov op Zondag 7 juni 2020

Він також розповів, що Ольга написала книгу українською мовою під назвою "Уроборос". Це художня література, написана від першої особи. Чоловік вважає, що його покійна дружина хотіла, щоб цю книгу прочитало як можна більше людей.

У тексті він додав посилання на книгу і текст останнього повідомлення Ольги: "Я все-таки це накорябала, аж не віриться. Спасибі, що терпіли мене:".

В кінці повідомлення Дмитро зізнався, що у нього немає більше сил писати що-небудь щодо цієї ситуації.

“У мене залишився син. Тепер він моє життя.” - закінчив повідомлення чоловік загиблої.

Повідомлення Дмитра Фролова: Facebook

Нагадаємо, раніше молодий тернополянин загинув від удару струмом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові жінка загинула в супермаркеті з буханцем хліба.

Також "Знай.uа" писав, що у Львові знайшли таксі з трупом.