На Прикарпатті припинили активні пошуки чоловіка, який зник трохи більше тижня тому в Тисменицькому районі. Про це розповідає Управління з питань цивільного захисту ОДА.

Повідомляється, що чоловік пропав ще 29 травня – до тих пір правоохоронці та рятувальники проводили активні пошуки, прочісуючи місцевість. Однак тепер, за поверхнею річок Бистриця-Солотвинська і Дністер будуть спостерігати місцеві жителі і рибалки.

За станом на 18:00 5 червня, рятувальникам вдалося прочесати близько 33 кілометрів водної поверхні річки Бистриця Солотвинська від села Старий Лисець до селища Єзупіль у Тисменицькому районі Івано-Франківської області. Крім цього, було прочесано близько 12 кілометрів річки Дністер від селища Єзупіль до Довгого Тисменицького району Івано-Франківської області. До пошуків були залучені 28 чоловік особового складу та 12 одиниць техніки.

В Івано-Франківській області припинили пошуки зниклого чоловіка / скріншот з відео

Житель села Крихівці Івано-Франківської області пропав ще 29 травня 2020 року. Місцеві розповіли, що за день до зникнення він відправився в ліс біля сіл Загвіздя та Підлісся, проте додому так і не повернувся. Один з очевидців розповів, що чоловік заходив у річку Бистриця Солотвинська.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Протягом перших трьох дні (29-31 травня) рятувальникам вдалося прочесати береги та прибережні зони річок навколо Івано-Франківська, сіл Підлісся, Клузів та Загвіздя Тисменицького району. Було прийнято рішення завершити пошуки 31 травня, проте вже 2 червня пошуки знову відновилися. Для того, щоб відшукати зниклого чоловіка, рятувальники встановили на Дністрі чотири наглядових пости.

Нагадаємо, раніше під Франківському некерована вантажівка знесла чоловіка з велосипедом.

Як повідомляв портал Знай.иа франківський рибалка виловив річкове чудовисько замість окуня.

Також Знай.иа писав, що молодий франківчанин помер у США при таємничих обставинах.