Франківщина багата гарними місцями і розкішними краєвидами. Одним з таких місць є місто Яремче, яке по праву вважається туристичною столицею регіону.

Не так давно, на сторінці "МІСТО Яремче" в соцмережі Facebook опублікували знімки міста з висоти пташиного польоту, які демонструють всю красу незайманої природи що знаходиться біля населеного пункту.

На фотографіях можна побачити гори, які вкриті лісами. На них подекуди розташовані невеликі колоритні будиночки, які лише доповнюють пейзаж.

Яремче, фото: Facebook МІСТО Яремче

Також можна помітити і хмари, які спустилися до верхівок гір. Здається, що перебуваючи на вершині можна дотягнутися до них руками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Яремче, фото: Facebook МІСТО Яремче

Є і кадри річки, яка звивистою формою тече посеред лісу, а також кадри і самого міста, яке знаходиться в оточенні зелених гір вкритих білим туманом хмар.

Яремче, фото: Facebook МІСТО Яремче

Яремче — місто обласного значення в Івано-Франківській області. Воно розташоване в долині річки Прут на висоті 565 метрів над рівнем моря.

Відстань від Івано-Франківська - 54 кілометри по залізниці і 62 по автодорозі.

В даний момент місто є центром туризму на Прикарпатті. В ньому розташовані будинки відпочинку, численні санаторії (в тому числі і для хворих на туберкульоз), туристичні бази, готелі і гірськолижний курорт.

Geplaatst door МІСТО Яремче op Maandag 8 juni 2020

Нагадаємо, раніше у Києві над Лаврою з'явився німб.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Харківщині з'явилися гриби після дощу.

Також "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині табун коней окупував місто.