На Франківщині дороги знаходяться у жахливому стані. Про це розповіли на порталі "Версії іф".

На YouTube-каналі порталу опублікували відео, на якому можна спостерігати дорогу Т-09-09 у напрямку зі Снятина на Косів.

Відео знято після дощу, про що свідчить вологий асфальт і безліч калюж.

Оператор знаходиться на перехресті і знімає обстановку навколо.

В ролику можна помітити, що дорога знаходиться в жахливому стані. Вона повністю вкрита ямами, які заповнені брудною дощовою водою.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

При цьому, ям дійсно дуже багато і вони продовжують руйнуватися через що по всій дорозі розкидані камені і шматки асфальту.

Також на відео можна побачити автомобілі, які з обережністю проїжджають аварійну ділянку дороги намагаючись не потрапити у великі ями, адже це може завдати шкоди транспортному засобу.

В назві відео вказано напрямок дороги: Снятин — Хутір — Будилів.

"В мережі опублікували відео жахливого стану дороги Т-09-09 у напрямку зі Снятина на Косів. Люди обурені бездіяльністю влади", - сказано в підписі до публікації.

Варто зазначити, що дана ділянка дороги не раз ставала причиною невдоволення місцевих жителів. У зв'язку з цим комунальники закривали дірки на дорозі, проте це не допомогло її зберегти. Капітальний ремонт дороги так і не був проведений.

Нагадаємо, раніше водії звернулися до Зеленського з проханням переглянути обмеження швидкості.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Україні можуть ввести плату за проїзд вантажівок.

Також "Знай.uа" писав, що в Селі під Тернополем прорвало трубу.