На Франківщині безжально вирубують ліс. Про це розповіли у виданні "Прикарпаття Online" з посиланням на слова представника "Грін-піс" Віктора Пазухіна.

Повідомляється, що жителі Калуша занепокоєні вирубкою лісу з метою наживи, адже раніше улюблене багатьма місце для відпочинку перетворилося на поле з болотом.

"Нагадаю, кілька місяців тому тут була проведена вирубка близько 4 гектарів сосни, проведена з порушенням чинного законодавства України, було відкрито кримінальне провадження. І хоча всі терміни давно минули, жодної відповіді від “внутрішніх” органів досі немає" - заявив Віктор Пазухін.

Фото місця вирубки лісу, Віктор Пазухін: Прикарпаття Online

Чоловік зазначив, що в лісі обіцяли провести санітарну чистку, однак досі цього не зробили. У результаті багато зрізаних і пошкоджених погодою дерев повисли на сусідніх. У лісі знаходитися не безпечно.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Пазухін додав, що ліс знову може піти під вирубку, адже на деяких деревах були помічені мітки, які зроблені бензопилою і фарбою. Вони зроблені як на сухих, так і здорових деревах.

Фото міток на деревах, Віктор Пазухін: Прикарпатті Online

"Район потерпає від підтоплень… жителі обіцяють з 14 червня перекрити центральну дорогу… вирубаний ліс тут, звичайно, ні при чому... Нагадаю-одна сосна затримує до 5 тонн води" - додав Віктор Пазухін.

Також він підкреслив, що представники "Грін-піс" дзвонили меру міста, щоб почути його коментар з цього питання, однак він не взяв слухавку.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі бабуся-шкуродерка викинула кошеня в сміттєвий бак.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові поліція заарештувала активістів.

Також "Знай.uа" писав, що під Львовом голова села побився з колишнім військовим.