З приходом літа починається сезон содоводства. У зв'язку з цим у виданні "Прикарпаття Online" розповіли, як правильно підготувати грядки перед посадкою.

Повноцінне та своєчасне посилення грядок дозволить овочам почати зростання в землі, яка сповнена необхідними елементами. Це дозволить їм краще протистояти хворобам і збереже сили, які вони витрачають на пошуки елементів у землі.

Для посилення овочів садівники використовують кілька ефективних методів:

1. Для помідорів відмінно підходить розчин 10 літрів води і 20 крапель йоду. Цей спосіб допоможе не тільки виростити помідори швидше, але і позбавить їх від мікробів.

2. 200-літрову бочку на 1/3 заповнити листям кропиви і кульбаби. Додати туди відро гною і залити водою до країв. Потім її необхідно накрити плівкою на 10 днів. Зняти з бочки все, що спливе на поверхню. Додати в добриво розчин “Гумат + 7” і розбавити настій водою в пропорції 1:10. В середньому, на 1 квадратний метр помідорної грядки йде 3-4 літра добрива. Цей розчин зробить томати сильними і плідними

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

3. На одне відро води додати 4 краплі йоду. Цим розчином необхідно поливати помідори раз в тиждень. На одну рослину необхідно витрачати 2 літра води. Це допоможе помідорам дозріти швидше і вирости більше.

Нагадаємо, раніше в мережі опублікували лайфхаки для земельної ділянки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі розповіли, що робити, якщо у помідорів закрутилися листя

Також "Знай.uа" писав, що в мережі дали поради, як зібрати хороший врожай яблук.