Куряче м'ясо накачують незрозумілою рідиною для збільшення його маси і об'єму. Про це розповіла користувачка соцмережі Facebook Lielma Fraga

На своїй сторінці дівчина опублікувала відео з невідомого цеху, де співробітники накачували курячі тушки невідомою рідиною.

На відео можна помітити велику кількість курячих тушок. Працівники цеху по черзі кладуть їх на стіл і за допомогою спеціального приладу, що нагадує пістолет з голкою, накачують їх рідиною.

Голку вганяють в м'язові тканини курки після чого з неї надходить рідина. При цьому можна помітити, як сама тушка стає більшою в об'єміі.

Дівчина розповіла, що курку накачують водою і як зізнався їй один з працівників цеху, після цієї процедури не тільки її об'єм, але і вага стає більше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Це вода, яку вони впорскують, щоб вага курки збільшилася. Я навчалася у хлопця, який цим займається. Він сказав, що після цього вага курки повинна збільшиться" - написала дівчина у підписі до публікації.

Варто зазначити, що дане відео було знято в Португалії. Невідомо, чи використовують подібні технології виробники курячого м'яса в Україні, проте це зайвий раз доводить, що при покупці продуктів потрібно бути уважніше та обережніше.

Meu Deus por isso estamos todos doentes

Geplaatst door Neta Jesus op Woensdag 21 augustus 2019

Нагадаємо, раніше СБУ ліквідувала банду небезпечних плантаторів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ціни в Україні під час карантину дуже змінилися.

Також "Знай.uа" писав, що жительці Запоріжжя продали волохаті суші.