Молоді люди з Івано-Франківська зробили добру справу і сплатили покупки старенької. Про це розповів користувач Facebook Володимир Гриненко.

На своїй сторінці Володимир опублікував відео, на якому два молодих хлопця зняли, як вони допомогли бабусі в супермаркеті.

В ролику хлопці розповіли, що виконували благодійні завдання одним з яких була оплата покупок бабусі в магазині. Вони знайшли бабусю на касі, але в неї була лише жменя цукерок, тому хлопці вирішили самостійно вибрати для неї продукти.

"Коли я хотів оплатити, я побачив, що вона взяла одні цукерки гривень десь на 8. Я зрозумів, що нема чого оплачувати і запропонував їй купити все, що їй необхідно", - сказав автор відео.

Після цього хлопці разом з бабусею пройшлися по супермаркету і купили всі продукти, які були потрібні старенькій: воду, крупу, курку, пельмені, масло, сметану, кефір, пироги і т. д.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Покупки виявилися дуже важкими, тому молоді люди вирішили допомогти бабусі і донесли її сумки.

Коли вони підійшли до будинку старенької вона розповіла, що у неї живе онук, якому 63 роки, однак цей момент його не було вдома.

Старенька до кінця не могла повірити своєму щастю і подякувала молодим людям.

"Таке і в кіно не придумають, і не наснитися, я вам дуже вдячна", - сказала бабуся.

Нагадаємо, раніше у Харкові собака врятував життя бабусі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові рятувальники зняли з дерева перелякане кошеня.

Також "Знай.uа" писав, що в Дніпрі старенька сховалася за фіранкою і змусила її шукати.