Патрульна з Луцька влипла в скандал з грошима. Про це розповіли у виданні "Puer" посилаючись на ефір телеканалу "Аверс".

Повідомляється, що в мережу потрапило відео, де співробітниця відділу моніторингу та аналітичного забезпечення патрульної поліції Луцька Тетяна Хилюк засвітилася з пакетом грошей в руках.

На відео дівчина старанно перераховує гроші, складає їх віялом і позує на камеру. Вона відрахувала з пачки 6 тисяч гривень. Голос за кадром задав питання, чи все пройде як вони домовлялися, на що дівчина відповіла ствердно.

Джерела журналістів повідомили, що в руках і Тетяни гроші, які патрульні "заробили" на протязі зміни.

У сюжеті показали відео, на якому чоловік представився поліцейським з Волині і розповів, що начальник поліції вимагає, щоб патрульні щомісяця платили йому гроші.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Начальник Волинської поліції Клутень особисто з мене вимагав велику суму грошей — носити щомісяця 200 доларів США. А якщо я не зможу впоратися зі своїми обов'язками, щоб йшов шукати іншу роботу", - заявив чоловік на відео.

Співробітник поліції, розповів про вимагання, кадр з репортажу каналу Аверс

Журналісти телеканалу зазначили, що сума, яку відлічує Тетяна Хилюк на відео в перекладі на американську валюту, як раз дорівнює 200 доларам.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі затримали соратника Буряка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Рівненщині на поліцейських спустили собаку.

Також "Знай.uа" писав, що Садовий відправив фуру з Львівським сміттям в поїздку по Україні.