Франківськы рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку. Про це розповіли в обласній службі ДСНС на сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 2 червня в 19:57 до служби порятунку надійшов виклик про те, що в Івано-Франоквске горить житловий будинок по вулиці Вовчинецька.

Прибувши на місце виклику працівники рятувальної служби встановили, що в 9-поверховому будинку загорілася квартира на 2-му поверсі.

На щастя, співробітникам служби вдалося виявити і врятувати господарку квартири.

"Пожежні Частини спеціальної техніки АРЗ СП Управління ДСНС в області врятували власницю квартири, яку вивели на свіже повітря та передали для огляду співробітникам ШМД" - сказано в повідомленні ДСНС.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рятувальники змогли успішно впораєтися з вогнем та в 20:08 пожежа була локалізована. Її площа склала 10 квадратних метрів.

До повідомлення ДСНС додали відео, на якому можна помітити житловий будинок з якого стовпом йде чорний дим, а також автомобілі пожежної служби, які прибули на виклик.

Під час пожежі у квартирі однієї із багатоповерхівок вогнеборці врятували власницю помешкання 2 червня о 19:57 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те,що в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецька в одній із квартир виникла пожежа речей домашнього вжитку на кухні житлової квартири на 2-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнеборці Частини спеціальної техніки АРЗ СП Управління ДСНС в області врятували власницю квартири, яку вивели на свіже повітря та передали для огляду працівникам ШМД. В складі ланки ГДЗС о 20:08 пожежу локалізовано.Площа пожежі 10 м.кв.

Geplaatst door Управління ДСНС України в Івано-Франківській області op Dinsdag 2 juni 2020

Варто зазначити, що місцеві жителі помітили цю пожежу. Один з франківчан записав те, що відбувається на відео в сторіс. Проте в підписі він не вірно вказав вулицю, на якій розташований будинок.

На відео можна помітити, що чоловік написав адресу вулиця Івасюка, в той час як пожежа сталася по вулиці Вовчинецька.

Нагадаємо, раніше в Україні на ходу згоріла 45-річна електричка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Львівщині діти засадили вбиту дорогу картоплею.

Також "Знай.uа" писав, що в Дніпрі згоріли трамвай і маршрутка.