В Івано-Франківську патрульні поліцейські затримали нетверезого водія, який намагався втекти з місця аварії з дорожнім знаком. Йому цього не вдалося зробити, так як пильні городяни викликали поліцію і описали порушника. Про це пише Голос-інфо з посиланням на прес-службу Нацполиции в Івано-Франківській області.

Правоохоронці повідомили, що на лінію "102" звернувся громадянин і розповів про те, що невідомий припаркував свій автомобіль в стіну будівлі, пошкодив його машину, яка стояла поруч і вкрав дорожній знак. При цьому чоловік зазначив, що суб'єкт зник у невідомому напрямку пішки.

Винуватець ДТП Фото: Нацполіція

Патрульні вже на місці події з'ясували, як виглядав винуватець аварії і вирушили на його пошуки. Недалеко вони відшукали відповідного за описом чоловіка, яким виявився нетверезий 28-річний житель Івано-Франківська. Поліцейські відзначили, що він явно був напідпитку, але чоловік відмовився проходити тест.

Інспектори склали протокол на порушника спокою за ч. 1 ст. 130 (водіння в нетверезому вигляді) і ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення правил дорожнього руху, яке призвело до ДТП. Було складено постанову за статтею 126 за водіння без документів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що недавно з'явилася новина про те, що поліцейський збив на смерть жінку. Співробітник правоохоронних органів самостійно викликав швидку і поліцію до місця події. Однак допомогти жінці вже не змогли.

Нагадаємо, Знай писав, що поліцейський насмерть збив жінку на велосипеді.

Знай повідомляв, що франківчанин попався на гачок шахраїв і позбувся великої суми грошей.

Нещодавно Знай передавав, що на Франківщині кінолог подружився зі службовою собакою.