На Прикарпатті відновлять залізничне сполучення з Києвом. Про це розповіли на порталі "Галка".

Згідно з рішенням регіональної комісії з питань технщгенно-екологічної безпеки та непередбачених ситуацій будуть запущені потяги "Нічний експрес" та "Інтерсіті" на щоденній основі.

Повідомляється, що незабаром почне роботу "Нічний експрес" №7/8 за маршрутом "Київ — Івано-Франківськ" з відправленням з Києва та Івано-Франківська з 4 червня.

"Нічний експрес" № 1/2 за маршрутом "Івано-Франківськ — Костянтинівка" з відправленням з Івано-Франківська 4 червня (через день по парних числах) і відправленням з Костянтинівки 5 червня (через день по непарних числах).

Також відновиться робота поїзда "Інтерсіті" №749/750 за маршрутом "Київ — Івано-Франківськ" з відправленням з Києва 4 червня та з Івано-Франківська — 5 червня.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що під зупинка поїздів у Львові буде лише технічна і посадка або вихід пасажирів на станції будуть заборонені. Таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що у Львівській області продовжили карантин.

Представники Львівської ОДА розповіли, що в області зростає кількість випадків зараження COVID – 19. У зв'язку з цим область не проходить за критеріями, які встановив Кабмін для зняття заходів карантину.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі розповіли, коли запустять залізницю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" зі Львова дозволять виїхати після карантину.

Також "Знай.uа" повідомляв, що у Харкові запускають електрички.