У неділю, 24 травня, невідомий напав на франковчанку прямо посеред міста. Про це розповіли у виданні "Правда іф" посилаючись на повідомлення Наталії Стецько в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в неділю, близько 23:00, на вулиці Целевича, між Тростянецьким великим магазином "Каштан" невідомий напав на дівчину погрожуючи їй ножем з метою пограбування.

"Сьогодні. Близько 23:20 на вул. Целевича між Тростянецьким великим і маг.Каштан чоловік у капюшоні приставив ніж до шиї дівчини (22-25 років) і тягнув у кущі, говорячи, щоб та все витягувала з сумки." - написала дівчина у повідомленні

На щастя, крики дівчини почув молодий чоловік, який проходив неподалік. Він підбіг до переляканої франківчанки чим і злякав нападника.

"До них почав бігти один хлопець, бо почув , що та кричить і чоловік з ножем втік." - додала користувачка Facebook.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В кінці повідомлення дівчина додала, що не варто забувати про безпеку прогулюючись вночі.

"Не знаю , що це за дівчина, чи буде вона заяву подавати не буде, але БУДЬТЕ обережні. Чому раніше міліція їздила вулицями ввечері і патрулювала час від часу, а зараз нікого" - закінчила своє повідомлення Наталія Стецько.

Повідомлення про напад в Івано-Франківську: Facebook nataliya.stetsko

Нагадаємо, раніше під Тернополем у пенсіонерки вкрали всі заощадження.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі банкір вкрала клієнтів і пішла в загул.

Також Знай.uа" писав, що чоловік напав на киянку в ліфті і забрав найцінніше.