У Франківську неадекватний жебрак тероризує місцевих жителів та вамагає у них гроші. Про це розповіли у виданні "Правда іф" посилаючись на місцевий Telegram-чат 112.

Повідомляється, що чоловік вкрай агресивно налаштований по відношенню до оточуючих. Він просить у людей гроші і погрожує їм ножем, якщо отримує відмову. Вже кілька місцевих жителів стали його жертвами.

Після кількох нападів на неадеквата було написано заяву в поліцію. Проте чоловік все ще гуляє в місті. Місцеві радять обходити його стороною.

“Це той самий який вчора нападав на мене і жінку з дітьми в магазині, і сьогодні заходила дівчина з сусіднього магазину розповідала, що вчора він кидався на неї з ножем….писалася заява в поліцію, але на рівні законодавства це ніяк не регулюється( просто запам'ятайте цю людину і обходьте стороною” - написали в чаті.

До повідомлення була додана фотографія, на якій можна побачити, як чоловік, одягнений в чорну куртку, чорні штани, чорні кросівки і блакитну медичну маску звертається до підлітків, які п'ють каву за столиком на вулиці. Руки він тримає разом, а на голову накинув капюшон. На жаль детально розглянути обличчя агресивного жебрака не можливо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Неадекватний жебрак в Івано-Франківську, фото: Telegram-чат 112

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі поліцейські зловили небезпечного злочинця.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в нахабний киянин вкрав телефон у стоматолога.

Також Знай.uа" писав, що в Запоріжжі накрили лохотрон.