Сьогодні, 22 травня, в центрі Івано-Франківська відбулося зіткнення автомобілів. Про це повідомили в будівлі "Правда іф" посилаючись на місцевий Telegram-чат 112.

Вранці, на перехресті Незалежності-Вокзальній-Шухевича-Красовського сталося зіткнення легкового автомобіля і великої вантажівки з причепом.

Зіткнення сталося неподалік від виїзду біля "Прикарпаттрансгазу". В даний момент подробиць про причини зіткнення автомобілів не повідомляли. Інформації про постраждалих також немає.

У Telegram-чаті додали знімок з місця події. На ньому можна помітити вантажівку з кабіною жовтого кольору і сірим причепом, який став поперек дороги. З правого боку в причіп вантажівки врізався легковий автомобіль білого кольору.

Також, біля вантажівки можна помітити гідного чоловіка, який найімовірніше є одним із водіїв.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім цього, можна також помітити ще один автомобіль, з іншого боку причепа. Однак, зрозуміти, об'їжджає він фуру чи став учасником ДТП, неможливо.

Знімок зроблений з великої відстані, тому реально оцінити збиток не представляється можливим.

ДТП в Івано-Франківську: Telegram-чат 112

Нагадаємо, раніше під Мелітополем водій фури не розрахував і потрапив у ДТП.

Як повідомляв портал "Знай.иа" п'яний дніпрянин зробив сальто разом з автомобілем.

Також Знай.иа" писав, що під Києвом ВАЗ врізався в дерево.