Для того, щоб порадувати гостей смачною стравою, не обов'язково використовувати складні рецепти. Однією з таких страв є піци-оладки. Про те, як їх приготувати розповіли у виданні "Готуємо разом".

Для приготування оладки-піци необхідно зібрати всі необхідні інгредієнти:

- яйця – 2 шт.

- кефір – 200 мл

- борошно – 250 р.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

- масло – 30 р.

- сода – 1/2 ч. л.

- розпушувач – 1/2 ч. л.

- оливки без кісточки – 30 р.

- сир – 60 р.

- варена ковбаса – 300 р.

- лук – 100 р.

- цибуля-порей – 50 р.

- печериці – 200 р.

- приправи, сіль, рослинне масло – за смаком.

На розігріту з олією сковорідку необхідно кинути нарізану цибулю і цибулю порей, а трохи пізніше додати нарізані гриби. Все це необхідно обсмажити до готовності, додати солі за смаком і залишити на деякий час, щоб інгредієнти охололи.

Поки гриби і цибуля холонуть, необхідно зробити тісто. Для цього потрібно розбити два курячих яйця і залити їх кефіром. Далі до цього треба додати борошно з розпушувачем, содою і дрібкою солі. Все це необхідно перемішати в однорідну масу без грудок після чого додати розтоплене вершкове масло.

Далі необхідно нарізати ковбасу і оливки, а також натерти сир. Все це додати в тісто разом з обсмаженими грибами і приправити спеціями за смаком.

Обсмажувати оладки-піци необхідно на добре розігрітій сковорідці, по кілька хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

Перед подачею можна додати тертий сир або соус за смаком.

Нагадаємо, що ніжна курочка в молочному соусі порадує всіх членів сім'ї.

Як повідомляв портал "Знай.uа" картопляні зрази це дуже смачно і головне просто.

Також Знай.uа" писав, що гарбузовий сік має безліч корисних ферментів для організму.