22-річний франківчанин бореться за життя і йому потрібна допомога. Про це розповіла мати юнака Любов Беленчук на своїй сторінці в Facebook.

Жінка повідомила, що її син Станіслав Олександрович Беленчук, який працює викладачем фізики та астрономії в ліцеї номер 23 міста Івано-Франківськ, отримав страшний діагноз лікарів - гострий монобластний лейкоз.

"Станіслав Олександрович Білейчук 1.09.97 р. народження,учень магістр фізико-технічного факультету ПНУ,викладач фізики та астрономії ліцей 23 м. Івано Франківськ. Ще все життя попереду і так багато заплановано... 28.02.2020 р. у нас сталася велика біда. Як грім серед ясного неба, прозвучав страшний діагноз: гострий монобластний лейкоз" - написала Любов Беленчук.

Це захворювання вражає кров і для його лікування необхідна трансплантація кісткового мозку. Це дуже дорога операція, вартість якої перевищує суму в 100 тисяч доларів, і її можуть провести лише закордонні фахівці.

Для жінки ця сума є непід'ємною, але вона всіма силами хоче врятувати життя сина тому просить всіх небайдужих людей допомогти їй, хто чим може, молитвою або фінансовою підтримкою.

Популярні новини зараз
Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

"Це важке захворювання крові,з наступною трансплантацією відсталого мозку. Операція дорога, понад 100 тис. дол. і проводиться за кордоном. Ця сума є космічною. Але життя сина ТРЕБА РЯТУВАТИ. Тому я прошу, благаю, молю всіх небайдужих, ДОПОМОЖІТЬ, хто чим може" - написала мати Станіслава Беленчука.

В кінці повідомлення вона залишила реквізити, за якими можна надати допомогу для порятунку юнака.

"Хто має можливість допомогти 516 875 736 866 6352 Приват банк Білейчук Станіслав" - закінчила звернення Любов Беленчук.

Geplaatst door Любов Білейчук op Woensdag 20 mei 2020

Нагадаємо, раніше мама важко хворої дівчинки з Тернополя благає про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Одесою дитина наїлась черешні і померла.

Також Знай.uа" писав, що історія молодої львів'янки, яка бореться з раком крові зачепить за душу кожного.