22-річний франківчанин бореться за життя і йому потрібна допомога. Про це розповіла мати юнака Любов Беленчук на своїй сторінці в Facebook.

Жінка повідомила, що її син Станіслав Олександрович Беленчук, який працює викладачем фізики та астрономії в ліцеї номер 23 міста Івано-Франківськ, отримав страшний діагноз лікарів - гострий монобластний лейкоз.

"Станіслав Олександрович Білейчук 1.09.97 р. народження,учень магістр фізико-технічного факультету ПНУ,викладач фізики та астрономії ліцей 23 м. Івано Франківськ. Ще все життя попереду і так багато заплановано... 28.02.2020 р. у нас сталася велика біда. Як грім серед ясного неба, прозвучав страшний діагноз: гострий монобластний лейкоз" - написала Любов Беленчук.

Це захворювання вражає кров і для його лікування необхідна трансплантація кісткового мозку. Це дуже дорога операція, вартість якої перевищує суму в 100 тисяч доларів, і її можуть провести лише закордонні фахівці.

Для жінки ця сума є непід'ємною, але вона всіма силами хоче врятувати життя сина тому просить всіх небайдужих людей допомогти їй, хто чим може, молитвою або фінансовою підтримкою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це важке захворювання крові,з наступною трансплантацією відсталого мозку. Операція дорога, понад 100 тис. дол. і проводиться за кордоном. Ця сума є космічною. Але життя сина ТРЕБА РЯТУВАТИ. Тому я прошу, благаю, молю всіх небайдужих, ДОПОМОЖІТЬ, хто чим може" - написала мати Станіслава Беленчука.

В кінці повідомлення вона залишила реквізити, за якими можна надати допомогу для порятунку юнака.

"Хто має можливість допомогти 516 875 736 866 6352 Приват банк Білейчук Станіслав" - закінчила звернення Любов Беленчук.

Geplaatst door Любов Білейчук op Woensdag 20 mei 2020

Нагадаємо, раніше мама важко хворої дівчинки з Тернополя благає про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Одесою дитина наїлась черешні і померла.

Також Знай.uа" писав, що історія молодої львів'янки, яка бореться з раком крові зачепить за душу кожного.