З приходом тепла стає актуальним такий овоч як кабачок, з якого можна готувати безліч цікавих страв. Про це розповіли у виданні "Готуємо разом" і опублікували відмінний рецепт дерунів з кабачка.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля приготування дерунів з кабачка необхідно:
- один кабачок.
- 50 грам твердого сиру.
- одне куряче яйце
- цибуля, часник і зелень - за смаком.
- сіль і перець - за смаком
- соняшникова олія для смаження.
Спосіб приготування:
Кабачок необхідно почистити і натерти на крупній тертці. Те ж саме потрібно зробити і з твердим сиром. Після цього необхідно дрібно нарізати цибулю, зелень і часник.
Далі потрібно змішати всі продукти і додати спеції за смаком. Якщо суміш вийшла занадто рідкою вирівняти її густоту можна з допомогою столової ложки борошна або манної крупи.
В розігріту пательню необхідно залити велику кількість масла, викласти отриману суміш, накрити кришкою і смажити на середньому вогні. Для надання форми дерунам можна скористатися кулінарним кільцем.
Через 3-4 хвилини, коли верх більше не буде рідким, можна перевертати деруни і обсмажувати зі зворотного боку.
Подавати до столу кабачкові деруни треба гарячими. Також не варто забувати про сметану, яка відмінно доповнить смак цієї страви.
Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво дав самий простий і смачний рецепт у світі.
Як повідомляв портал "Знай.uа" ревізор Панкова розповіла, яким повинен бути ідеальний обід.
Також Знай.uа" писав, простий рецепт маринованої скумбрії в банці.