З приходом тепла стає актуальним такий овоч як кабачок, з якого можна готувати безліч цікавих страв. Про це розповіли у виданні "Готуємо разом" і опублікували відмінний рецепт дерунів з кабачка.

Для приготування дерунів з кабачка необхідно:

- один кабачок.

- 50 грам твердого сиру.

- одне куряче яйце

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

- цибуля, часник і зелень - за смаком.

- сіль і перець - за смаком

- соняшникова олія для смаження.

Спосіб приготування:

Кабачок необхідно почистити і натерти на крупній тертці. Те ж саме потрібно зробити і з твердим сиром. Після цього необхідно дрібно нарізати цибулю, зелень і часник.

Далі потрібно змішати всі продукти і додати спеції за смаком. Якщо суміш вийшла занадто рідкою вирівняти її густоту можна з допомогою столової ложки борошна або манної крупи.

В розігріту пательню необхідно залити велику кількість масла, викласти отриману суміш, накрити кришкою і смажити на середньому вогні. Для надання форми дерунам можна скористатися кулінарним кільцем.

Через 3-4 хвилини, коли верх більше не буде рідким, можна перевертати деруни і обсмажувати зі зворотного боку.

Подавати до столу кабачкові деруни треба гарячими. Також не варто забувати про сметану, яка відмінно доповнить смак цієї страви.

Деруни з кабачка, кадр з відео: YouTube

Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво дав самий простий і смачний рецепт у світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ревізор Панкова розповіла, яким повинен бути ідеальний обід.

Також Знай.uа" писав, простий рецепт маринованої скумбрії в банці.