У Карпатському національному природному парку для туристів готують нові маршрути, які введуть після карантину. Про це розповіли у виданні "Укрінформ", посилаючись на слова начальника відділення рекреації Карпатського НПП Миколи Панчука.

Панчук розповів, що для туристів у парку готують чотири нових маршрути.

Перший маршрут вже затверджено з вченими. Він веде до гори Піп Іван і його довжина становить близько 10 км.

"Цей маршрут вважається важким, тому що він досить довгий. Також він є пізнавальним, тому що відкриває чудовий вид на Чорногірський хребет." - додав Панчук.

Другий маршрут також має довжину 10 км. Він починається біля залізничної станції, що знаходиться в селі Яблуниця. За словами Панчука, цей маршрут відкриває відмінні види на Закарпатті і є одночасно складним, а також зручним для туристів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Третій маршрут "Ворохта - полонина Барсучина". На цьому маршруті туристи зможуть ознайомитися з процесом виготовлення овечого сиру та покататися на конях.

Четвертий маршрут починається в Микуличині і по ньому можна дійти до Ліснови.

"Ліснови – це наше показове господарство, де випасають близько 50 овець, що виробляють сир і туристи можуть спостерігати за процесом його створення", - сказав Панчук.

За словами Панчука, маршрути планують відкрити на початку літа, проте через карантин цей процес може затягнутися, оскільки їх потрібно позначити та забезпечити на їх території прибирання.

Нагадаємо, раніше ми зібрали топ-5 місць України, які замінять Туреччину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Карпати прийшла зима посеред травня.

Також Знай.uа" писав, що на Закарпатті пасічник зробив дивовижний вулик для бджіл.