У неділю, 8 березня, в Івано-Франківську запанує похмура погода, але без опадів. Такий прогноз озвучили на сайті Sinoptik.

У цей день температура повітря в Івано-Франківську підніметься до 6 градусів тепла максимум, а вночі стане трохи холодніше - до 5 градусів вище нуля.

Надзвичайно теплим цей день в Івано-Франківську було в 1975 році, коли в повітрі панували 17,2 градусів вище нуля. А найхолоднішим - у 1952 році, тоді примерзло до 18,8 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 8 березня, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди у цей день, 8 березня, шанувався преподобний Полікарп Брянський. Вважалося, що забувати про зимових холодів ще занадто легковажно – у період з 8 по 15 березня все ще можуть повернутися морози, адже позиції весни дуже хиткі. Якщо ріжки молодого місяця дивляться вниз, то літо буде спекотним, а урожай – щедрим. Якщо бурульки довгі, то і весна буде затяжною, а якщо товсті – то скоро потеплішає.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Разом з тим, весна все сильніше проявляється у природі: сходить сніг, повертаються перші перелітні птахи, у повітрі витає запах первоцвітів. До цього потепління – рукою подати, тому не варто падати духом і втрачати надію.

Як повідомляв Знай.ua новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже в перші дні почав псувати репутацію нового уряду. Він вирішив подавати воду в Крим. Меджліс вже відреагував на цю безглузде заяву.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека. Людям розповіли, як можна захиститися від зловмисників, хоча служба безпеки працює не на вищому рівні.

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, ніяких пільгових 100 кВт/рік більше не буде. Як би не старалися, заощадити з міністром енергетики Олексієм Оржелем у вас не вийде.