У неділю, 29 грудня, Івано-Франківськом пробіглися десятки людей у костюмах Санта Клаусів. Про незвичайну подію розповіли її організатори у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, бігти могли усі охочі. Перша дистанція складала два кілометри, бігуни у новорічних костюмах стартували з Вічевого майдану.

На участь у забігу «Таємний Миколай» зголосилося безліч місцевих мешканців. За словами Ігоря Крицака, одного із організаторів заходу, дистанцію обирали довільно та під настрій. Метою забігу було подарувати всім учасникам та їхнім групам підтримки гарний святковий настрій.

“Ми не обираємо якийсь маршрут точний, як на офіційних забігах. Мета заходу – просто показати себе, провести подію у фановому форматі, щоб люди бачили, що бігати – це кайф і задоволення”, – зазначив Крицак.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Фото: Галицький Кореспондент

Вні додав, що сніговій та завірюха не завадили проведенню забігу. За його словами, справжнім бігунам не завадять ні сніг, ні спека, ні морози.

Загалом у забігу взяли участь близько трьох десятків «Миколаїв».

Нагадаємо, що до Нового року триматиметься плюсова температура, а вже в день свята стовпчик термометра впаде до -4 -2 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа на горі Піп Іван у Карпатах вже випало кілька сантиметрів снігу на радість любителям гірничо-лижного сезону.

Також портал Знай.uа писав, що перед новорічними святами в Україну прийдуть їхні традиційні атрибути — мороз і сніг.