Івано-Франківськ 28 грудня замерзне, опинившись під сніговою ковдрою, в центрі хуртовини та снігового буревію. Такий прогноз озвучили на сайті Sinoptik.

Як повідомляється, температура повітря опуститься до нуля градусів вдень і двох градусів морозу вночі. Поривчастий вітер розженеться до 24 м/с, несучи з собою сніг і холод. Дощ і сніг перетворять дороги Івано-Франківська в каток, змусивши городян неабияк понервувати.

Найтепліше в Івано-Франківську було у 2000 році, до 9,3 градусів вище нуля. А найхолодніше – у 1996 році, до 37,7 градусів морозу.

Погода в Україні 28 грудня, Укргідрометцентр

Свої іменини 28 грудня святкували Елевферії. Вважалося, що в цей день можна дізнатися, якою буде погода у березні. Якщо лив дощ, то і весь березень дощитиме. Якщо стояв туман, березень буде вологим і теплим. А якщо сонце світило – весна буде ранньою, без дощів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Якщо з ранку тримався сильний мороз, а надвечір раптом відчутно теплішало, то основні морози ще попереду, розслаблятися не варто. Якщо хмари збилися в одну купу і «зачаїлися» в небі, то незабаром погода зіпсується остаточно. З лісу чути крики сови – наближається заметіль. Якщо вночі небо вкрите яскравими зірками – чекайте морозів.

Нагадаємо, що до Нового року триматиметься плюсова температура, а вже в день свята стовпчик термометра впаде до -4 -2 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа на горі Піп Іван у Карпатах вже випало кілька сантиметрів снігу на радість любителям гірничо-лижного сезону.

Також портал Знай.uа писав, що перед новорічними святами в Україну прийдуть їхні традиційні атрибути — мороз і сніг.