Міський голова Франківська Руслан Марцінків проінспектує місто на доступність для людей з інвалідністю.

Про це він інформував під час щотижневої оперативної наради у вівторок, 3 грудня, пише "Галка".

Мер Франківська Руслан Марцінків
Мер Франківська Руслан Марцінків

Міський голова підкреслив, що за даними всеукраїнського дослідження Івано-Франківськ – на другому місці в Україні після Вінниці за рівнем доступності для людей з інвалідністю. Однак він вважає, що до досконалості у цьому питання Франківську ще далеко, тому потрібно систематично над цим працювати.

"Кличу Архбудконтроль, архітектуру, управління капітального будівництва, департамент житлової, комунальної політики та благоустрою. Прошу запросити громадські організації, які опікуються питаннями доступності", – анонсував Марцінків.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Мер Франківська Руслан Марцінків інспектує місто на доступність для людей з особливими потребами, фото: Галка

Нагадаємо, у центральному міському парку Івано-Франківська невідомі відірвали руку щойно встановленому макету динозавтра, яким мер Марцінків ще зовсім нещодавно хизувався у соцмережах та запрошував містян на прогулянку з дітьми.

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Альо, маніяк на дроті": неадекватний чоловік роками тероризував лікарів, втрутилися копи

Також Знай.ua писав про те, що лимони не допоможуть: львів'ян атакують потужні віруси, як не потрапити до списку хворих