У середу, 27 листопада, у Івано-Франківській області запрацювала друга литовська сонячна електростанція.

Про це стало відомо із офіційного повідомлення президента, який наразі перебуває у Литві з робочим візитом.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Приємно, що литовські компанії не тільки не залишають український ринок, а й продовжують розвивати інвестиційні проекти. Сьогодні в Україні відкривається друга литовська сонячна електростанція — на Івано-Франківщині. Вітаю нас усіх з цією подією та закликаю інвестувати в Україну", — заявив президент.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Володимир Зеленський у Литві, фото: 24 канал

Слуга народу додав, що за планом обсяги двосторонньої торгівлі між країнами товарами та послугами перевищать показники минулого року й сягнуть майже 1,5 млрд дол.

Окрім того, під час візиту президента у Вільнюс українська та литовська сторони підписали низку документів: декларацію про розвиток стратегічного партнерства між Україною та Литвою на період з 2020 по 2024 роки. Документ передбачає реалізацію низки спільних заходів у таких сферах, як міжнародна й регіональна безпека, європейська та євроатлантична інтеграція, економіка, соціальна політика, розвиток торгівлі та інвестицій, наукова співпраця, співробітництво в культурній і гуманітарній сферах.

Нагадаємо, з'явилася інформація, що президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою приїхав з офіційним візитом до Литви.

Як повідомляв Знай.uа Кернесу оголосили війну за "Барабашово", нерви харків'ян на межі: тривожні кадри з "поля бою".

Знай.uа писав, "Підпалена" Гонтарєва накинулася на Луценка і Шокіна: "Тонни інформації щодо ПриватБанку".