В Івано-Франківській області розлючений натовп напав на працівників швидкої допомоги. Городянам здалося, що медики перебувають у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє інформаційний портал "Факти".

В Івано-Франківській області у місті Калуш на місце ДТП на проспекті Лесі Українки прибула бригада швидкої допомоги. Медикам довелося лише констатувати смерть 77-річної пенсіонерки. Але городянам які зібралися, здалося, що медики вели себе непрофесійно, і жінку можна було врятувати.

Так, натовп городян накинувся на працівників швидкої допомоги. Особливо жорстоко люди повелися з фелшеркою, їм здалося, що вона приїхала на виклик п'яна. Калушани силою змусили жінку пройти тест на алкоголь. Коли прилад показав "нулі", ніхто навіть не вибачилися за проявлені звинувачення і жорстокість.

У Калуші натовп напав на бригаду швидкої допомоги


Виконуючий обов'язки головного лікаря Калуської станції швидкої допомоги Юрій Ейна розповів, що карета швидкої допомоги прибула на виклик за шість хвилин. Також він зазначив, що медики були вкрай професійні і мають солідний стаж роботи. При цьому фельшерка швидкої допомоги взагалі не вживає алкоголь, тому нападки з боку городян були безпідставні.

"Через півгодини після виїзду мені зателефонували і повідомили, що машина "швидкої" і бригада заблоковані натовпом, а наших співробітників мало не б'ють. Фельдшера з кабіни "швидкої" силою посадили в салон. Люди тримали мобільні перед обличчям фельдшера і знімали це все на відео", — розповів Ейна.

Городяни силою змусили медиків пройти тест на наявність алкоголю, аналіз показав відсутність алкоголю в організмі.

Нагадаємо, що уповноважений президента україни Микола Кулеба потрапив у страшну аварію: за життя боряться лікарі.

Як повідомляв портал Знай.uа , десятирічна дівчинка дізналася, що вона на восьмому місяці вагітності після того, як її мама привезла в лікарню з скаргами на болі в животі і спині.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що відомого режисера Романа Полянського знову звинуватили в згвалтуванні.