На Прикарпатті невідомі обікрали квартиру відомої письменниці Марії Ткачівської.

Про це жінка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Довго думала, чи писати. Як це нестерпно низько! Яке дивне відчуття: вступити у квартиру, коли навколо все перекидано! Не можеш ні до чого торкнутися! Не знаходиш своїх речей! Розумію, що основне – здоров’я! Ми ніколи не належали до людей з великими статками, але щось у житті мали. Тут навіть не йдеться, скільки і що викрали, а про про мерзотників і цю гидку ситуацію. Ну і трохи гумору й самоіронії: якщо тепер мої фото будуть без моїх улюблених прикрас, ну то їх вже хтось продав за дешеві гроші. Але й фото не буде, бо ж фотоапарата нема (ну хто б залишив професійний фотоапарат?!). Ну і ноут теж склав компанію… Купимо другий, коли заробимо нові гроші … Тут навіть не йдеться про завдані збитки, а про людську ницість! Більше коментувати не буду. Нестерпно гидко! Відбитки пальців здала . Дякую нашій поліції, що швидко приїжджає на виклик! І за терпеливість теж!" – зазначила Ткачівська.

Користувачі відгукнулися масовим обуренням та співчуттями на адресу письменниці та її родини.

"Як прикро... співчуваю! Дай, Боже, здоров‘я та наснаги, щоб придбати втрачене...", "Дуже неприємна ситуація. Тримайтеся. Дай, Боже, сили і витривалості", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Запоріжжя атакував грип, хворих більшає з кожним днем: що радять медики

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Альо, маніяк на дроті": неадекватний чоловік роками тероризував лікарів, втрутилися копи

Також Знай.ua писав про те, що лимони не допоможуть: львів'ян атакують потужні віруси, як не потрапити до списку хворих