Знайомство, 13-річної прикарпатки в Instagram з дорослим чоловіком закінчилось статевими зносинами.

Днями Рожнятівський районний суд визнав чоловіка винним у статевих зносинах з дівчиною, яка не досягла 16 років.

Інцидент стався 2018 року, коли обвинувачений активно спілкувався з дівчиною та періодично з нею зустрічався, повідомляють "Версії".

В серпні того ж року в соціальній мережі чоловік запропонував 13-річній дівчині вступити в статеві зносини, мовляв, якщо вона відмовить їх відносини закінчаться.

Згодом, дівчина погодилася на інтим. Як з'ясувало слідство, що до кінця 2018 року він неодноразово мав статеві зносини з підлітком, достовірно знаючи, що вона не досягла 16-річного віку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Захисники потерпілої та обвинувачений під час досудовго слідства уклали угоду про примирення. Чоловік визнав свою провину і понесе покарання у вигляді іспитового строку.

Суд затвердив угоду про примирення, визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 155 КК України та призначив два роки обмеження волі. При цьому його звільнили від призначеного покарання з іспитовим строком на два роки.

Нагадаємо, "Затягнув на горище і…": під Вінницею батько-нелюд жорстко познущався над дитиною

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Це home відео!": парочка франківців сяде за грати через фільми 18+

Також Знай.ua писав про те, що вийшов на свободу: під Києвом горе-тато з одним ґвалтував власних дочок, а потім продавав відео