Івано-Франківський міський суд виніс вирок, щодо сімейної пари, які виготовляли порнопродукцію та розповсюджували її.

Обвинувачення висунуто громадянину Франції та його дружині – уродженка Коломийського району, повідомляє КУРС.

На лаві підсудних вонии потрапили за злочин, передбачений ч. 3 ст. 301 КК України – виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру за попередньою змовою групою осіб.

Свій бізнес подружжя почало у 2014 році, вони виготовляти та розповсюджувати фото- та відеопродукцію порнографічного характеру.

Вже до травня 2019 року подружжя вирішило урізноманітнити контент і вступало у статеві зносини з сторонніми особами – переважно з одним-двома чоловіками. Ці свої зносини, вони фіксували на камер, виготовляли фото- та відеопродукцію та викладали на двох сайтах.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Чоловік та жінка визнали свою провину та переконували суд, що коштів за розміщення порноматеріалів не отримували.

Тож, обвинувачені уклали угоду з прокурором, за якою вони мають заплатити по 34 тис. грн штрафу.

Суд угоду затвердив, зобов’язав їх сплатити по 34 тис. грн штрафу та 27 824,59 грн процесуальних витрат за проведення експертиз.

Нагадаємо, ловили "на живця": у Запоріжжі влаштували обвалу на збоченця, полював на дітей

Як повідомляв раніше Знай.ua, знімала 4-річного сина у фільмах для дорослих: у Вінниці горе-мати вийшла сухою з води, суд "пробачив"

Також Знай.ua писав про те, що Вінницею розгуляє небезпечний головоріз, жертвою може стати кожен: копи застерегли від найстрашнішого