Цього року, в Івано-Франківську жовтень видався спекотним, на території області зафіксували температурні рекорди. Про це інформують в Івано-Франківському обласному центрі з гідрометеорології, пише Depo.Прикарпаття.

Так, на метеорологічній станції в Долині 16 жовнтя термометри показували +24,1 градус, що побив рекорд встановлений в 1979 році, тоді повітря прогрілось до +23 градусів.

Також, 20 жовтня зафіксували +23,5°C, що на 1,6 градуса вище попереднього максимуму температури повітря (+21,9°C), зафіксованого цього дня у 1957 році.

Але рекордсменом стало 21 жовтня з +24,5 градусів, цей показник обійшов 1967 рік з +19,8 градусів.

22 жовтня побило рекорд 1967 року, +24 градуси перевершили +21,7 градусів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наступний найтепліший день був 24 жовтня - +25 градусів. Попередній рекорд був 2013 року з +24 градусами. Бабине літо цього річ видалося на славу, жителі Прикарпаття вдосталь насолодились сонячним теплом.

Нагадаємо, прогноз погоди на зиму в Україні: синоптики розповіли, коли вдарять морози

Як повідомляв раніше Знай.ua, погода на початок тижня: холодна осінь витисне туман, що очікує українців

Також Знай.ua писав про те, що синоптики розповіли, яка погода чекає на українців у листопаді: "Це кінець"