В Івано-Франківську померла 27-річна жінка під час пологів.

Про це під час пресконференції розповів чоловік покійної Любомир Цуляк, пише "Оbozrevatel".

Чоловік розповів, що жінка відповідально та ретельно готувалась до пологів, але на 42 тижні жінці раптово стало зле. Жінку негайно доправили в місцеву лікарню.

Любомир не відходив від дружини ні на хвилину. Він сумнівається в діях лікарів, адже він запевняє "привіз до пологового здорову жінку…".

"Я не спеціаліст, але в мене є підозри. Вона педант по житті і дотримувалася всіх рекомендацій, приписів протягом вагітності, робила в строк контрольні УЗД. Дуже ретельно і відповідально ставилася до вагітності", — розповів чоловік.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він додав, що під час вагітності всі показники жінки були в нормі. Любомир зізнався, що переживав за те, як пройдуть пологи природнім шляхом, тому вмовляв жінку на кесарів розтин та Наталя не захотіла.

Лікарі ж говорили, що природнім шляхом пологи пройдуть лекго, що кесарів розтин робити немає потреби.

Народити майбутня мама повинна була 23 вересня, але пологи почалися 6 жовтня. Наталю почало нудити та піднялася температура. Укол від температури не дав жодного результату. Медики зробили кілька спинальних анестезій.

"І тут під час одного з оглядів я почув фразу про те, що зелені води, брудні, треба щось робити швидше", — розповів Любомир.

Коли жінка народила, у неї різко погіршилося самопочуття.

"Коли я зайшла до моєї доньки, вона вся була синя і в кисневій масці, очі йшли на лоба і закочувалися. Дитина жалілась, що їй холодно. Її накрили ковдрами, щоб зігріти, а коли відкрили і провели рукою по животу, цівкою пішла кров", — повідомила мама породіллі Оксана.

За словами пані Оксани, екстрена бригада зібралась тільки після того, як родичі забили на сполох. Тоді Наталію забрали в операційну.

Пізніше лікарі повідомили, що жінку не вдалося врятувати.

"Ми хотіли викликати міліцію, але медики заспокоювали, що самі повідомлять о 8 ранку… Лікарі не повідомляли поліцію до 15 години наступного дня, 7 жовтня!" — підкреслив батько Любомира.

Сім'я Наталії впевнена, що смерть жінки настала через недбалість лікарів.

"У нас ХХІ століття, як можна не врятувати від кровотечі? І як можна було довести до такого стану?" — не можуть збагнути рідні померлої.

Нагадаємо, зниклого під Дніпром 2-річного малюка знайшли в ямі біля річки: "Мамочко, я хочу додому"

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Рівненщині мати-тиран ледь не позбавила життя малюка: кинула побитого напризволяще, фото 18+

Також Знай.ua писав про те, що страшна смерть молодої мами у Франківську: обвинувачені лікарі різко "перевели стрілки" у несподіваний бік