В Івано-Франківську померла породілля, її чоловік із обвинуваченнями звернувся до поліції, щоб ті розслідували інцидент.

До сьогодні керівництво пологового ніяк не коментували ситуацію, що сталася. На офіційній сторінці Перинатального центру в Facebook оприлюднили коментар від директора "Івано-Франківського міського клінічного перинатального центра" Сергія Стефанко:

"Приносимо щирі співчуття рідним породіллі, яка померла. У Міському перинатальному центрі працюють компетентні органи з розслідування причин її смерті. Адміністрація закладу всіляко сприяє розслідуванню даного прикрого випадку. На жаль висновки і коментарі можна буде давати лише після отримання результатів роботи експертів", – йдеться в дописі.

Наразі не відомо, що сталося з жінкою, але маленька дитина залишилась без мами, а вся родина замість щасливих посмішок, витирає сльози з обличчя.

Нагадаємо, "Була сенсом мого життя": на Прикарпатті під час пологів померла жінка, чоловік перевів стрілки на лікарів

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, бережіть як зіницю ока: на Франківщині масово зникають діти

Також Знай.ua писав про те, що скалічили головорізи Путіна: прикарпатським АТОвцям подарують нові обличчя хірурги з Канади