В Івано-Франківську зміняться ціни на водопостачання. Таке рішення ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вона дозволила "Івано-Франківськводоекотехпрому" підвищити тарифи на водопостачання та водовідведення, повідомляє "Місто".

Нові тарифи почнуть діяти з моменту публікації постанови в офіційному друкованому виданні, зокрема у газеті "Урядовий кур'єр".

НКРЕКП затвердила тариф на централізоване водопостачання – 7,23 грн. за 1 куб.м. (без ПДВ), тариф на централізоване водовідведення – 8,67 грн. за 1 куб.м. ( без ПДВ).

Нагадаємо, знову підвищили: харків'ян змусять платити за газ по-новому

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, підвищення тарифів на опалення в Маріуполі: комунальники відповіли на головне питання стривожених містян

Також Знай.ua писав про те, що одесити отримають "космічні" платіжки: з чим пов'язаний стрибок тарифів на опалення