Столиця Прикарпаття приймає чемпіонат України зі спортивної ходьби та ХХІІІ міжнародний кубок «Вечірній Івано-Франківськ». Змагання вже стартували та триватимуть два дні, повідомляє «Галицький кореспондент».

Зазначається, що до Франківська завітали найкращі українські легкоатлети-скороходи та їхні колеги ще з восьми країн: Туреччини, Угорщини, Польщі, Молдови, Білорусі, Португалії, Латвії та Ірландії.

Серед двох сотень скороходів буде розіграно 20 комплектів нагород на дистанціях у 50, 20, 10, 5, 3, 2 км. Крім того, буде визначено спортсменів, які представлять Україну на Олімпійських іграх у Токіо 2020 року.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

В центрі Івано-Франківська змагаються скороходи

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка світу іспанський тенісист Рафаель Надаль запросив на своє весілля колишнього короля Іспанії.
Весілля відбудеться 19 жовтня в приватному маєтку La Fortaleza у місті Порт-де-Польенса.
Як раніше писав Знай.ua, друга ракетка України Даяна Ястремська вибула з турніру в Москві.