На Прикарпатті, пасічник Ярослав Муха взявся за відновленням популяції карпатської бджоли. Його пасіка — унікальна для регіону.

Ярослав, провів 20 років за кордоном і, по приїзду, вирішив зайнятися селекцією карпатських бджіл. Цей вид певний час занепадає. Інформують "Вікна".

Селекція поки йде у збиток, але чоловік впевнений, що це дрібниці, порівняно з тим, що це дасть для майбутнього розвитку карпатських бджіл. Він має 120 бджоло-сімей та 500 маткомісць

Ярослав Муха, відзначає, що бджіл він використовує і для лікування. Пасічник змайстрував хатину, яка має лікувальні властивості, за рахунок того, що людина лягає прямо на сім'ї і за рахунок системи інгаляції відбувається лікування.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, на Прикарпатті "підсолодять" життя українців: в Карпати - по "медовому маршрутом"

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ющенко оцінить: у Запоріжжі встановили пам'ятник гігантській бджолі

Також Знай.ua писав про те, що стародавній хижак тероризує Кривий Ріг: його жало завдає пекельного болю