На Прикарпатті за останній рік зайнялися ремонтами доріг, що мають державне значення.

Вже здійснили ремонт на кількох ділянках автодороги Н-10 Стрий – Мамалига. Це села Пійло і Голинь Калуського району, Креховичі – Рожнятівського, Княжолука, Тяпче, Гошів – Долинського.

Відтепер майже шлях від Івано-Франківська в напрямку Стрия та Львова макстимально комфортний.

Ремонтні роботи виконували методом холодного ресайклінгу. На цих ділянках вирівняли шар асфальтобетону й верхнього – модифікованого щебенево-мастикового ЩМА, а також упорядкували узбіччя, з'їзди з головної дороги. Наступний етап запланованих робіт - впорядкувати дорожні знаки та розмітку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Такі ремонтні роботи планують провести на інших дорогах Прикарпаття: на Р-20 Снятин – Тязів у Городенківському і Тлумацькому районах та Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський – у Верховинському.

2020 рік на Прикарпатті планують присвятити ремонту мостів та доріг.

Нагадаємо, мертвим все одно? У Запоріжжі відремонтували дорогу надгробками,- нічого святого

Як повідомляв раніше Знай.ua, перелякалися не на жарт: дніпровська маршрутка на повному ходу сіла "на п'яту точку"

Також Знай.ua писав про те, що кадри найбільш розбитої дороги України обурили мережу, суцільні ями: "Чиновники хоч раз їздили..?"